Privatlivs- og Cookiepolitik

CURIE Invest indsamler personoplysninger via hjemmesiden curieinvest.dk. Hvad enten du er gæst på vores hjemmeside eller har købt et CURIE Invest-kursus eller events, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du er gæst på curieinvest.dk eller når du afleverer persondata til CURIE Invest skriftligt, ved personlig kontakt eller ved brug af digitale tjenester, accepterer du samtidig vores persondatapolitik. CURIE Invest tilstræber altid at sikre størst mulig gennemsigtighed i forhold til indsamling og anvendelse af persondata.

Brug af personoplysninger

CURIE Invest indsamler information fra vores besøgende på hjemmesiden, fra nyhedsbrevet og fra kursustilmeldinger. Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til.

Hvad indsamler vi og hvorfor?

CURIE Invest indsamler oplysninger om brugerne ved at bruge cookies og ved at brugeren selv afgiver oplysninger. Det er som på de fleste andre hjemmesider/nyhedsbreve.

Cookien fortæller os blandt andet, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt sitet tidligere, hvilken browser og styresystem du bruger, osv. Informationen er anonym og kommer i en bunke med alle de andre brugere, så vi får en statistisk oversigt over brugen af CURIE Invest.

Informationerne bruger vi først og fremmest til at blive klogere på vores brugere, så vi kan producere endnu bedre indhold.

Hvorfor coookies?

Når du besøger curieinvest.dk  registrerer vi dit besøg og din anvendelse af hjemmesiden eller tablet.

En cookie er en lille fil som indeholder anonyme informationer.

CURIE Invest anvender systemet Google Analytics til at måle trafikken. Det er cookies fra dette system, som din computer eller tablet modtager, når du besøger curieinvest.dk. De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Du kan finde muligheder for at håndtere cookies i din browsers indstillinger.

Personlige oplysninger

Udover cookies indsamler curieinvest.dk oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller på et kursus.

Vi opsamler meget begrænset information som emailadresse, navn og køn til nyhedsbrevet. Vi bruger tjenesten Mailchimp, som er underlagt europæisk lovgivning og GDPR i forhold til håndtering og opbevaring af data.

CURIE Invest indsamler data via følgende kanaler:
  • E-mails sendt til fællespostkasse eller medarbejdere hos CURIE Invest. Formålet er at have dialog med medlemmer og ikke-medlemmer.
  • Tilmeldingsformularer til kurser, konferencer og andre events, hvor formålet er registrering af deltagelse. Her indsamles eksempelvis navn, jobtitel, email-adresse, faktureringsadresse, arbejdssted og telefonnummer.
  • Tracking og statistik via hjemmeside (herunder Google Analytics), nyhedsbreve, sociale medier, online-surveys og annoncering online, hvor formålet er drift og optimering af CURIE Invest’s digitale ydelser.
Indhold vi viser fra andre websteder

Artikler på curieinvest.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. en video fra Youtube). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. De websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Så ser du en Youtube video på curieinvest.dk så ved Youtube godt du har set den.

Hvor længe vi gemmer dine data?

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af formålet. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Hvis du vil have udleveret information om din data

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, eller har tilmeldt dig et kursus, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dog ikke data, som vi af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde skal gemme.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. CURIE Invest opbevarer altid data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Din accept

Du accepterer ovenstående persondatapolitik, når du besøger curieinvest.dk

Spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på email: admin@curieinvest.dk